‘Mijn werk opent de ogen, zodat het mensen verrast en zij hetzelfde leven door een andere bril bekijken. Ik gun iedereen even stil te staan en zich opnieuw te verwonderen.’
Stefan Witte

De vraag van de opdrachtgever is leidend; van mij krijg je pragmatiek en improvisatie. Daar zit mijn kracht. Fotografie is geen exacte wetenschap. Ik toets of je echt krijgt wat je nodig hebt. Ik kijk en denk mee in mogelijkheden. Kun je foto’s ook op andere plekken inzetten? Het resultaat is altijd een verrassing, als in: de foto valt op en mensen staan even stil om ernaar te kijken.

Studio Stefan Witte

Creatief tot op het bot en met een groot improvisatie vermogen. We zetten ideeën om in pakkende verhalende foto’s, die een unieke stijl hebben en opvallen. Soms werken we met grote budgetten, vaak ook met de wat kleinere, maar altijd halen we er het maximale uit. Stilstaand of bewegend, altijd met stopping power.

Behind the Scenes - Beeld door VascoFialho.nl
Beeld door VascoFialho.nl
Behind the Scenes - Beeld door VascoFialho.nl
Beeld door VascoFialho.nl

Plan.shoot.edit

Ondanks dat het mijn naam is die in het url vermeld staat, zal ik de eerste zijn om toe te geven dat het meeste dat hier te zien is teamwork is. Ik ben een fervent aanhanger van het motto één plus één is drie. Waar het ook maar even mogelijk is werk ik samen met de beste professionals. Visagisten, stylisten, setbouwers, 3D’ers, filmers – you name it. Samen maken we de puzzel compleet en ontstaan er de mooiste producties.